آمیلوز، مولکول، پلیمریزاسیون، سیب‌زمینی، بنیان، 5000-2000

به یکدیگر متصل شده‌اند. وزن مولکولی آمیلوز بین 105 تا 106 gmol متغیر است (روگر و همکاران، 1996). مولکول‌های آمیلوز، در حلال‌های آبی به صورت متفاوت مارپیچ، مارپیچ‌های منقطع و فنر موجود است. طول زنجیره‌های آمیلوز نشاسته سیب‌زمینی زیاد است و ممکن است از چندین هزار بنیان تشکیل شود. درجه پلیمریزاسیون ( DP) مولکول آمیلوز بین 5000-2000 متغیر می‌باشد (سینگ و کور، 2009).
در مولکول آمیلوپکتین معمولاً بعد



قیمت: 11200 تومان

این نوشته در پایان نامه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *