میکروارگانیسمها، خشک،، شوک، کنند؛، مگاپاسکال، قیمت:

گروهی از میکروبها در اثر افزایش غلظت املاح درون سلول کند یا متوقف میشود[117]. خشک شدن خاک فرایندی آهسته است و میکروارگانیسمها این فرصت را دارند که ترکیبات تنظیمکنندهی فشار اسمزی را در سلولها انباشته کنند؛ حال آنکه فرایند مرطوب شدن خاک خشک، یک شوک ناگهانی به میکروارگانیسمها وارد میکند [114]. در اثر خیس شدن خاک خشک، پتانسیل ماتریک میتواند از 20- مگاپاسکال تا



قیمت: 11200 تومان

این نوشته در پایان نامه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *