می، کار، 11200، غذایی، هیدروکلوئیدها، افزایش

امولسیون کننده، مهارکننده سینرسیس، تشکیل دهنده پوسته و ژل، بهبود دهنده ابقاء آب و خصوصیات بافت، کنترل مهاجرت آب و عموماً برای بهبود و حفظ کیفیت مواد غذایی به کار گرفته می شوند. هیدروکلوئیدها به منظور افزایش عمر ماندگاری، به محصولات



قیمت: 11200 تومان

این نوشته در پایان نامه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *